Saturday, November 5, 2011

Salam AidilAdha 1432H

Assalamualaikummm ...

nak tahu aku tiru Mr. Adie Celup-Celup wat entri macam ni dengan harapan dan keinginan dalam katanya " nak wish jugak !! " hihi :) saya peniru yang terbabit . *merepek .

hello-hello , esok kambing , lembu , kerbau and rusa .. ada ke ? kene sembelih so sama-sama kita saksikan tanpa berticket dan berbayar .. harap maklum yang tempat tidak terhad . haha . uk uk lah , dalam korang tengok-tengok tuh .. ingat lah sejarahnya macam mana , insaflah skit kan kan kan ? so zac nak publish 1 picture mean kad lah kirernye . hihi :)

aku tahu mase ni hodoh gila !

About this picture , memang hodoh .. mase tuh main lari-lari kat kubur so my big brother panggil nak snap face aku yang tak seberapa ni coz gambar aku kat kubur untuk tahun 2011 Aidilfitri tak ada . hihi :)

So .. Selamat Hari Raya AidilAdha , Salam AidilAdha and apa lagi ek ? mana-mana jelah .. k boboi ! salam .

p/s : ni lah Zahir dan yang ini lah Zac . sikit-sikit nak wish .

5 comments:

TaufiqNazli said...

Selamat hari raya korban :P

Husna Mohamad said...

Salam Aidiladha^^

Zac Rega said...

@Husna Mohamad k . Salam gak k .

Zac Rega said...

k Mr . @TaufiqNazli . smile :)

Blogger bernama Zam ! said...

selamat hari raye AidilAdha jugak Zac !

*erkk agat lambat comment haha.