Monday, November 14, 2011

Rasa Untung :D

Assalamualaikum ..

DOUBLE SMILE


aku jadi gila lepas tgk profile Najwa Latif @twitter

tetiba nak update awal-awal hari ini , hehehe , uky uky , semalam ramai yang tweets pasal Najwa Latif , kenapa korang nak kutuk-kutuk dia ? orang kate dia perempuan kampung . HEELLOWW !! Siti Nurhaliza yang pakai baju berkelip-kelip sekarang tuh dulu pun dari kampung , sekarang Dato' weyh !! and lagi satu ... video Najwa Latif ni berjuta orang tengok . koe ada ? HAHA . ta marah kat koe but kat orang yang kutuk Wawa sayang ni . haha , jelez #GF aku kang . kihkih

btw . dia hati kental , bila dia kene kutuk .. semua artis bantu dia kat twitter . naikkan semangat dia . begitu juga aku sebagai scandal dia . kau ada ? haha . kk , kidding . aku suka mata dia , gigi dia .. dia seorang yang penyabar . terlalu luas kesabarannya . begitu juga suara , terlalu sedap . aku rase kalau korang nyanyi pun macam kera sumbang . ada an an ? tuh aku la tuh . k aku merepek . bye and not buy coz NOT FOR SALE !!

haha . aku merepek . retweet je pun , bangga macam dia nak pergi dating ngan aku . kirer ok lah .. kau ada ? HAHA . ukuk , sleepy ZZzzz . kby

p/s : tetibe jatuh hati kat die . oh Najwa !!

6 comments:

Blogger bernama Zam ! said...

bangge sampai hidung terlanggar tingkap ,'
*erkkk

Zac Rega said...

ofcoz la . @Blogger bernama Zam !

*malaz kwn kamu ~ WERKKK :P

hz adam said...

NAJWA HEBAD!

Zac Rega said...

@hz adam - YEAAAHHHH !!!

Ili Nur Amni said...

wow untunglah Najwa retweet ;D oh ya ! lupa nak ckp HI ! hehe.. lawa blog, simple but entry best bila dibaca:)

Zac Rega said...

hihi thanks @Ili Nur Amni . awk seorang yg sweet .