Tuesday, November 8, 2011

Hampa , Sedih , Kecewa ~

Asalamualaikum !!!!! huh huh huh (mengah) ..


sedih coz Capital A merajuk sahaja and then , about picture kat atas ni .. aku kompem kalah . hihi , dah agak but aku sedih gila ... aku tahu kalah menang adab permainan but kenapa lah .... hihi , saya bagi 1 juta , awak menangkan saya buleyh ? kihkihkih .

btw . Capital A ... i love u so jangan buat saya macam ni , saya boleh tambah teruk sakit awak tahu . asyik pikir pasal awak , saya nak blajar .. bila fikir hal awak .. semua tak jadi , tak tidur untill pukul 5 pagi and 6 pagi ... paling awal pun 4 pagi , saya tak larat lah wak . kalau awak dah tak mahu sye . block , unfriend , tukar number atau cakap kat saya " sye benci awk lah " hurrmm.. kan senang ?

and.. dalam aku sakit-sakit , menggeletar pegang Kamera .. tapi aku berjaya tangkap 70 lebih gambar dan aku dah upload ke FB , semuanya 47 selepas dipilih-pilih .. so siapa yang nak kunjung , boleh click Jamuan BesOr 2011

p/s : ta mo merepek panjang-panjang .. aku sedih dgn Capital A .. and Mr . Adie !!



::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Post Tambahan : 9 Nov 2011
zac tulis benda ni selepas terbaca dari Daniel Adie :
" Apabila ada yang mempertikaikan keputusan pengadil untuk Contest DANIEL ADIE : SISPA dengan mengatakan kami tidak bersikap adil... Itu SGT TIDAK BETOL! Those 3 judges are not bloggers!! Mereka langsung tak kenal sape2 pon blogger yang bertanding.. "

BUT !! zac tak kata Daniel Adie ni tak adil uky , zac syukur lorrh dapat masukk ... yang Daniel Adie pilih Top 10 semua hebat-hebat , so siapa yang mempertikaikan pemilihan contest itu , korang ni ~ jangan lahh buat Daniel Adie macam tuh ~ sian die . hehehhee [bodeek] . :D *kidding

setahu zac , dia paling baik .. walaupun followers nya dah beribu .. ada yang berpuluh-puluh ribu , zac nak tanye .. ada tak dia balas bila korang tegur dia kat fb ? tak ada kan kan ? tapi Daniel Adie ada . dia balas . cuma kalau dia buzy tuh korang paham-paham lorrrh . hihi . smile !!

zac tak ada niat nak wat post ni semalam untuk kata Daniel Adie TIDAK ADIL ! uky ?

p/s : sabar Mr. Adie Celup-Celup !!

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

4 comments:

DanieL AdiE said...

Huhuhu..Thanx so much Zac for this entry..

Bdw, bukan Zac la yang kata Abg Adie tak adil...orang lain yang ckp mcm tu...

Zac Rega said...

uh mne lah zac taw , ingadkan abg@DanieL AdiE tujukan untuk zac . bdw kalau ada tersa apa2 sorry k :D

Blogger bernama Zam ! said...

it's ok Zac ! me too , adat pertandingan kan ..:)

Zac Rega said...

uk @Blogger bernama Zam !