Sunday, November 20, 2011

DP Baru Akan Jadi ?

Assalamualaikum ..

Hello kawan-kawan , hihi .. kite ada DP baru kat FB kite .. haha , kalau na tengok CUBIT sini , dah click jangan malas nak click ADD FRIEND k ? kihkihkih , sambil-sambil tu nak promote gakkan ? HAH ! apa akan jadi kalau setiap manusia-manusia yang mempunyai facebook menukar gamba profilenye ? a.k.a. DP ??

Hihi , sebenarnye zac nak mengaku dulu .. dah dua hari kut zac tak update blog ni , so hari ini pakse jugak diri untuk merepek , so tajuk yang terpilih adalah seperti diatas . hihi , but saya ada bahan-bahan untuk merepek uky ! , pertama sekali DP baru akan menjadikan friend request anda semakin ramai ! dan rakan-rakan anda akan post kat wall , dia akan tulis macam ni ..



hye . DP baru . nice and cute la !!
tapi jujurnye saya tak tahu ikhlas atau tak manusia tu puji =.=''

abaikan ~ baru bangun tido . 8.00 AM and KRINGGG !!
ok , kat ketiak saya uh memey tujuan saya nak cover apa yang ada kat situ XD

Hihi , ok ok .. apa-apa pun satu tips lepas rakan anda post kat wall anda macam tuh , korang just KOMEN kat post tuh , jangan dok gatey tangan pergi kat dia punye profile and puji balik . hihi , itu care saye :D -tak baik-

Hihi . kalau korang baik , gi lah puji balik . ta baik ok , so DP yang baru akan menambahkan NOTIFICATION anda juga . meningkat .. ada orang like , ada orang comment , ada orang like comment yang kawan-kawan yang lain comment . hihi dan yang pasti . tiada notification yang kawan korang UNLIKE photo tu , kecuali diamaki korang kat IM yang korang punye DP tuh .. err ~ apa ? entha . hihi

p/s : berjaya merepek beraban hari ini . HUREYY !!


2 comments:

Muhammad Salman said...

saya minta maaf kalo ada salah komen ye...

Zac Rega said...

@Muhammad Salman urmm ? ta faham .