Monday, November 21, 2011

Contest Candid Time

Assalamualaikum ..

Macam mana lah aku boleh tertarik nak join contest ni , weyyyhh !! Camera Lomo + Tripod tuh .. wahh !! , serius . aku tak penah join contest yang hadiah-hadiah dia macam ni , so saya harap saya bertuah kali ni . sapa yang baca tolong doakan saya k !!! wargghhh !! excited . takut pulak kecewa . hihi .

So , ta mo merepek panjang-panjang , sye join contest ni yang bernama Contest Candid Time , click kat link tuh sayang !! . hihi .

~ click kat banner ni ~

alolo , cute ta banner contest ni . simple and cute kan kan ??
warne dia sama ngan tema blog saye !!

so , zac nak publish satu gambar , untuk contest ni .. urm , tak tahu nak tempek gambar apa . tapi boleh kan kalau zac nak tempek dua gambar coz tempat pertama Camera Lomo + Tripod hahaha . ta lawak ok ?

gambar ni untuk camera lomo tuh , lalalala !! 


k now aku nak kutuk kakak aku yang sakai ni , memang lah hodoh . gabra naik buayan dari kechik lagi . korang boleh tengok dari face dia , padahal buayan tuh tak goyang pun . and then , memang photo candid lah kan ? dia ta prasan pun aku tangkap , and dia buat muka sial macam tuh . ahaha . ta tahan nak gelak . and .. sejujurnye , aku senyap-senyap tangkap gambo budak gedik ni . so candid .. SNAP !!





and gambar ni untuk tripod camera lomo tuh . hihi


and about this picture , dia tengah makan .. see baju dia basah , and this kat restoran mummy aku but ni tempat makan pekerja , and see lah kakak aku ni , makan nasi lemak berlauk . kalau ikutkan , gambar candid memang banyak mean gambar kakak aku ni lah , and this photo is super candid rite ? kalau tak candid aku ta tahu lah . hehehe , hmmm , my sister is so crazy girl !!


tamatlah sudah contest kak muna comey kita . dengan ini zac rega dah join contest kak muna yang shumel-shumel tuh . mmmuah :*

and saya tag dua orang budak sweet !!
yanie (my sis)
dalila (my fwenz)

p/s : muna . i need camera lomo tuh ~



3 comments:

syahnaz said...

http://whereistheloveiz.blogspot.com/

follow me..

Blogger bernama Zam ! said...

muka kami??
x nampak pon zac dalam 2nd pic tu haha ,
apa apa pun gud luck budak !

Zac Rega said...

@Blogger bernama Zam ! biasa la . sye photographernye .