Friday, November 4, 2011

Betul ke saya ?

Assalamualaikum ..

Hey , zac ada berkenalan dengan ustaz blogger baru . hihi , nama dia Capital T , cukup kut ? haha . kk , lupakan .. betul ke zac skunk ni zac yang dulu ?? kenapa zac cakap macam ni ek ? dia nak mati dah ke ? haha . ta adalah , siapa kawan baik zac mesti perasan , zac dah seminggu bersedih .. falling in love ~ hati sudah hancur ! bende aku mepek ni . haish .. layan cukup .

HuiHui , nak melaut kejap .. kenapa sekarang zac cerita pasal zac je hah ? sebab zahirega.blogspot.com bukan global.blogspot.com . so ada faham ? hihi , uk uk kenapa zac sekarang dah pandai bercinta ?

1) Matang
2) Capital A
3) Gateyy

KONSEP 5K
Credit To : Rusydee Artz And Capital T FB

Huhu , tak adalah .. biasalah , lelaki memang gatal kan kan ? huhu but ada batasnya ok . kita agama Islam kan kawan kawan .. so kaple boleh membawa yang bukan-bukan mean kita dapat apa kawan kawan ? DOSA CIKGU !! .. i cikgu ? tq-tq . hihi . *mepek .

So , kenapa sekarang zac malas nak tido waktu malam ? sebab zac hayati keindahan malam , nangis sorang-sorang sampai hingus keluar pun ta sedar ... *sila geli . uk-uk , kenapa zac sekarang peratus mata pelajaran dia disekolah dah menurun ? kerana menggatal dan bersekolah di SMK FaceBlogger . harap maklum . cikgu-cikgu , jangan marah saya . salahkan saya . faham ? shuh ~ ta faham diam k ?

Hey .. siapa Capital T tuh ? cuba-cubalah cari yeee .. kat facebook dia , dia ada snap pic dengan Rosyam Nor and Erra Fazira . kak Erra !! pisss . dia punya tarikh lahir sama ngan I ok , harap faham . ingat . 9 Februari . lalala ~ so kenapa zac sekarang kuat bersedih ? kerana dia fikirkan takdir . skian maklum . piss :'D

p/s : malam tadi aku nangis . Capital T Thanks .




9 comments:

TaufiqNazli said...

DELETE semua FILE kebencian...

♥ INSTALL anti-virus egonisme...
♥ RESTART kehidupanmu dgn kasih...
♥ REFRESH peribadimu...
♥ DOWNLOAD kesabaran...
♥ UPLOAD tingkahlaku yg benar...
♥ Jgn meng-'UNDO pengalaman buruk...
♥ COPY & PASTE semua pengajaran & ilmu yg baik...
♥ LOADING semua dgn DOA & USAHA...

Zac Rega said...

thanks Mr. @TaufiqNazli .. ♥ DOWNLOAD cinta . bhaha ! ==''

TaufiqNazli said...

@Zac RegaAmboi, seronoknya dia nak DOWNLOAD cinta ♥ . wekkk :P

Adylia Qarissa said...

positifkan diri :)

Amim said...

untung lhaa :)

Zac Rega said...
This comment has been removed by the author.
Zac Rega said...

@Amim untung lhaa ??!! abang taw adk sedih . datang na komen juz ckp mcm tuh . nangis merana hanya kerana Capital A . hrum :'(

Zac Rega said...

@Adylia Qarissa uk kak ..

Zac Rega said...

@TaufiqNazli bhahah . x der lah pakcik , main2 jer ..