Pages

Saturday, October 29, 2011

The Man Back :D

Assalamualaikum :D Anneyong Haseyo !!

Hui .. dari mula dah nampak smile yang mengembirakan kan kan ? huhu . sebenarnya , zac tulis entri ni dalam kesedihan cause pagi ini sebenarnya abang zac , kakak zac , adik zac akan pegi bersenam di sebuah tempat . acewah .. tapi dihalang dengan beberapa hal yang tertentu . kami tangguhkan dahulu . u know , my body . hahaha . uky-uky .. yang pasti The Man Back and Thank You !!

See this photo first . CTRL + CLICK THIS PHOTO to giant view . haha , uky-uky . tengok lah dulu gambar ni , tak pakai ticket pun kalau tengok . jum-jum :D


so ? dah fahamkan .. untuk maklumat , zac buat entri ni bukan nak marahkan dia but thanks cause dah bagi info yang kecil macam tuh .. bagi zac terlalu besar . thanks !! but please , kalau kamu baca .. aku dah tak larat bro untuk back and back kemas blog ini . entri-entri .. setiap yang aku update .. ia sangat berharga , so please . don't hack me again . i hopeee and plizzz .

Kesedihan yang melampaui batas , abang zac pun cakap ... merana tak tentu hala depan lappy sambil nangis gosok-gosok mata ni untill sepet cause blog zac kene hack with my totally love facebook AKA MukaBuku . <3 i love u muah muah muaccch ! . so please ye brother yang bijak sana . jangan ulangi lagi . cukup kau kembali untuk mengajar . hidup manusia didunia hampir berakhir . faham-faham . untuk pengetahuan kau jugak , aku simpan .. aku ta gunakan . aku ta ada niat nak belajar semua bende tuh dah .

Thanks kat kau . and peringatan kepada semua blogger , hati-hati uky ? zac tak tahulah kalau korang yang kene . macam mana tahap kesabaran korang . like me ? boy ? meletoppp KEDEBABOOM ! .. serius sembang , panas hati bhaiii . tingkap rumah zac ni pun zac nak gigit . geram-geram , so faham-fahamlah geramnye macam mana .. hihi . aku gelak ke ? huhu

p/s : zac rindu CAPITAL A <3

No comments: