Pages

Sunday, October 9, 2011

Final Exam !

Asalamualaikum ..

Ni kirer second post , haha .. korang nak tahu, zac malas tahap daerah nak update blog ni taw , mengenangkan nasib kenapalah mereka hack zac .. what ever , HOHO.. korang takut kan Final Exam ? acewah .. kerja kursus korang semua dah siap ke ? nak kutip markahlah dikatakan .. HAHA , korang nak tahu lagi tak ? markah seni zac tahun ni dikira macam ni .

Objektif : 25 Markah
Subjektif : 25 Markah
Kerja Kursus : 50 Markah

MY EXAM START : Selasa ... Jam Paris XD

Hebat tak ? (ta) , eh ! bagi zac hebat cause tak payah kita pening-pening fikir untuk jawab final exam tuh sangat .. Kerja Kursus boleh buat kat rumah , senang je pun .. melukis . Grafik , senang pe ? so kat sini moral dia .. acewah ada moral , korang dah diberi peluang untuk kutip markah dari Kerja Kursus , so buatlah cantik-cantik and betul-betul , tinggalkan MukaBuku and Blog dulu .. mahupun MySpace .. ada ke ? zac tak ada .. HAHA ..

About Final Exam ni jugak , mesti lah nak habis tahunkan ? so rambut bagi pelajar lelaki .. tak payah potong weyh .. nak hang out rambut mesti smart-smart. cuti panjangkan ? macam zac .. ingatkan nak botak cause perang rambut ni tak hilang-hilang lagi , 4 botol dah aku tibayy untuk warnakan hitam balik but stay tak boleh . peace . (aku merepek)

Zac nak nasihat cikit lah ye ? final exam ni buat betul-betul, kalau ujian pertengahan ke apa ke .. nevermind lah , masa tuh kita boleh tonggek lagi dengan FB , but now serius cause cuba korang fikir ... korang kelas pandai turun kelas bawah .. malu tak ? yang kelas bawah pulak .. cuba korang fikir korang naik kelas atas ... kembang tak hidung korang ? kembangkan ? kereta api pun boleh masuk bai iiii !

Hurm.. zac ni pandai nasihat orang but diri sendiri tak ada pun buat semua tu . [adalah sikit] . uky-uky .. makan ubat pandai, study, doa, solat jangan lupa k ? papai !

p/s : second post .. Insya-Allah zac akan rajin update balik ! komen meyh ..