Monday, October 10, 2011

Contest Daniel Adie . Sispa !

Asalamualaikum ...

Hehe , nak join contest En. Melayu Celoop ni , kenal tak Daniel Adie ? siapa tak kenalkan ? banyak kali dah naik pentas Anugerah Blogger Terbaik .. huhu , so.. ingatkan apalah nama contest ni . "sispa" , ingatkan .. sis dan papa .. maybe disatukan ayat yang berbunyi "senyum ikhlas , senyum palsu" .. huhuhu , jangan merepek banyak sangat .. now ni banner En. Melayu Celoop :


PERTANDINGAN
BIARKAN GAMBAR MENGUNGKAPKANNYA.
(Senyum Ikhlas Senyum Palsu)


Ha ! nampak dah , senyuman dia memang manis macam tu , zac pun tak tahu kenapa , ni bukan pasal nak naikkan traffic blog uky ! ni cause muka dia murni baik dan smart . haha , ta adalah .. cause nak join contest lah . salah satu syaratnya , mesti publish banner En. Melayu Celoop ni . Banner Contest uky ? tak payah test-test .. terus je join ! mana tahu korang menang .. so , click pada banner untuk ke entri En. Melayu Celoop .

Tag Si Dia Yang Bernama :


Terkadang, senyuman palsu terukir apabila kita dipaksa untuk bergambar and sincere smile will be etched upon the heart is happy


' x ikhlas ' tuh nmpk mcm ta senyum je kan ? baru lah kata tak ikhlazz , huhu . uky itu je . hope menang ! ineedAangrybird <3

p/s : contest .. saja nak test ! hihi xP


25 comments:

SyafiQ aHaDin said...

ketawa saya tengok muka nuh...

Good Luck!

Zac Rega said...

@SyafiQ aHaDin knapa ? heh ~

DanieL AdiE said...

Dear Zac..

Thanx so much sbb sudi join contest Abg Adie..

Appreciate it..

Best of luck..

Zac Rega said...

@DanieL AdiE most WC :D

faizal mohd said...

wah! yang tak ikhlas tu nampak ke-tidak-ikhlasan-nya. Btw, good luck :)

Fiq Fikri said...

gud luck :)

Zac Rega said...

@faizal mohd uh . thanks , memang na nmpk tak ikhlas pon ...

Zac Rega said...

@Fiq Fikri uh , thanks . ta sanka Fiq Fikri komen my post ;)

Amim said...

gud luck :)

Zac Rega said...

@Amim thanks . doa2 ..

Zac Rega said...

@Amim thanks . doa2 ..

Husna Mohamad said...

good luck...
AMIN~

Zac Rega said...

@Husna Mohamad thanks :)

atiqa aris said...

yg ikhlas tu cm budak kecik comel.haha gudluck k:)

Zac Rega said...

@atiqa aris huhu ^^ thanks !

Mra Mastura said...

comel lah! gudluck ye :)

Cik Isabell said...

gudluck !! :)

Zac Rega said...

@Mra Mastura comel ? uh thanks :)

Zac Rega said...

@Cik Isabell thanks :)

DfyStrawbery said...

DS join jugek :D

gudluck

Zac Rega said...

@DfyStrawbery oh .. thanks , gudluck too .

Umar Arlee said...

all the best! ;)

c nana said...

gud luck! :D

ijat_asni said...

.the result may come soon, best of luck.

^______^

Zac Rega said...

@ijat_asni thanks abg ijat popular ^^