Saturday, October 22, 2011

Bebasan 2011 !!

Assalamualaikum ..

Merdeka-Merdeka !!

unik tak? dua kali sahaja zac lafazkan .. haha , menandakan Merdeka bagi kami yang sudah habis belajar di tahun ini .. hun ni jerr , tahun depan ada lagi .. cutilah kami sebulan lebih++ , hebatnye hidup aku . hahaha ! subjek yang susah final exam ialah :

Mathematics
English
Geografi (100 % Main Tibaiii)

ta berani nak besarkan gambar .. buwok bebeno !
about this pic , memang tak ada kene mengena dengan tajuk dia atas , tetapi cuba korang bezakan .. antara face zac yang masa ni .. dengan face zac kat header noh !! , berbeza kan kan ? GEMUK ! my mum bukak kedai makan , setiap hari makan nasi goreng ayam and burger ayam sekali gus dalam masa 2 kali sehari . thats y tetibe naik ... cepat gila , dalam masa seminggu ! diet time !! help me .. zac tak mo gemuk .. gambar ni memang ugly coz ambil waktu lepas bangun tido .., tak mandi lagi pun ... coz i think masa tuh i cute . bbbhhahahah ! -cerita sambilan- kahkah !

So, kat sini zac nak ambil kesempatan..korang tolong doakan untuk Guru Mata Pelajaran Geografri & Seni yang telah menjalankan pembedahan..kerana menghadapi Barah Otak , huhu .. kata cikgu Ramli .. " dia barah otak coz melayan kelas H (kelas ke 9/11) , hahaha .. " .. hurm ~ patutlah semenjak dua menjak dan bermenjak-menjak ni zac nampak dia nak relax je dalam kelas .. katanya dia tak berapa sihat . asyik pening sahaja .. rupa-rupanya .. hurm ~

" Ya Allah Ya Tuhanku .. Kau ampunilah dosa-dosa guru zac iaitu Cikgu Zaki , dan sembuhkanlah beliau dalam masa yang singkat ini.. supaya beliau dapat melaksanakan tugas semula disekolah zac " .. dan pandaikanlah zac .. hihi . AMINN !!

I'm Serius now , so thanks lah kalau korang doakan beliau , skema jerr kan ? btw biar lhaa ! hihi , uky-uky .. now , zac hanya tunggu masa nak dapat result yang amat menyeramkan .. minta-minta surat result sampai ditangan zac dahulu ... dan bukan ditangan Madam and Tuan Besar rumah zac ni ... abis aku . kreek ~

Last sekali , zac yakin zac ada 1 A , na tahu subjek apa ? SIVIK dan KEWARGANEGARAAN .. hahaha , lawak ta ? tak eh .. uky-uky .. nevermind ! , nanti zac buat lawak korang terkencing depan lappy lak kan ? huhu ...

p/s : Ta Mo Turun Kelas . Ta Mo Naik Kelas . Nak Tetap Sajaaa ! DIET !

17 comments:

Blogger bernama Zam ! said...

cemburu nya saye .
final exam zam blom habes lagi .
blom MERDEKA jugak ! :(
coming paper bio , chemist , pjk , psk .

*PSK sonang2 , buleh score banyak-banyak .HAHAH!

Zac Rega said...

@Blogger bernama Zam !huhu ;) GUDLUCK !

Blogger bernama Zam ! said...

@Zac Rega

thanx dude ! ^_^

Suara Hati said...

alhamdulillah da lepas....mst happy kn dik...^^

Zac Rega said...

@Blogger bernama Zam ! WC En. Zam .. haha , form bape ni ek ? muke macam dah abis skul jeee ~

Zac Rega said...

@Suara Hati uk .. ofcoz lah !! happy gile , game on , mukabuku on .. 1 je tutup .. buku ! hahaha

Qarl said...

Kuar tv1? Event apa eh? Gambar i? Hahaha. Xtau pun. Citerla sket. PM i kt fb i (karl_zz@yahoo.com) tq

Suara Hati said...

@Zac Regahaha....sukanya dy!

Blogger bernama Zam ! said...

@Zac Rega

zam Form4 la bro .
HAHHA! tak tawu lah kenapa ramai ckap muke zam ni muke dah habeh skola , sedangkan still in form4 .ADEHHH!!
;)

Zac Rega said...

@Qarl yup .. tul !

Zac Rega said...

@Suara Hati ahah .. lalala !

Zac Rega said...

@Blogger bernama Zam ! muke matured .. bangga lah cikit :D

Blogger bernama Zam ! said...

@Zac Rega

baeklah baeklah .
BANGGENYA SAYE muka matured .HAHAHA!
tapi kadang2 terasa gak , rase cam orang cakap dah tue je .DUSSHHH!!

Zac Rega said...

@Blogger bernama Zam ! chillax , tapi kadang2 zac tgk setengah pix abg zam .. nmpk sweet , cute pun ada .. jadi ta lah mcm org tua . ada dua2 , mude and tua . xD

Blogger bernama Zam ! said...

@Zac Rega
AIKKKK , due due ade? HAHHA . ni yg rase special ni .HAHA!

Zac Rega said...

@Blogger bernama Zam ! memey special un . bangga arr sikit .

Blogger bernama Zam ! said...

@Zac Rega
HAHA! hokey . .
ni yg nk smile always :) :)