Pages

Saturday, September 10, 2011

First Post .. I'm Back !

Asalamualaikum .. Ini first post blog zac , sebenarnya ada 200 lebih post sahaja sebelum ini , selepas di hack .. post zac dipadam , zac minta maaf sekiranya ada mana-mana blogger yang nak cari mana-mana post sebagai rujukan telah hilang , cuba-cubalah cari kat google . haha , tak banyak rujukan pun . haha . uky-uky .. zac mulakan semula blog zac ini seperti biasa . suci dan bersih dari dosa-dosa . masih bayi . comel lagi ..

My Biodata

Nama : Zahiruddin B. Ramli
Nama Panggilan : Zac / Rega / Zahir
Umur : Secret
Menetap : Ipoh , Perak
Dari : Indonesia .. kenapa tak percaya ?
Siblings : 7 Orang .. 6 lelaki , 1 perempuan
Hobby : Menulis dan Menaip .. Suka cuci kaki .
Cita-cita : Animator .. Insya-Allah Doktor :P
Makan & Minum (kegemaran) : Nasi Goreng Ayam dan Milo Ais

SO MY BLOG BUFDAY IS 10 SEPTEMBER ... HARI PALING BAHAGIA !!!

itu je kut .. kalau ada apa-apa bertanya lah , jangan segan . komen kalau sudi , follow kalau rasa nak mari lagi . hahaha , salam . sawadikap . permisi dulu :)

p/s : sedih-sedih .. post dipadam ~